Projectmedewerker

Opgegroeid tussen de kassen was de link met de agrarische sector al vroeg gelegd. Via de agrarische sector (2007-2009) en de vervoersector (2008-2015) ben ik alweer een aantal jaren als projectmanager in de woningmarkt actief bij NVM (2011-heden).

Bedrijfskunde

Vanaf 2002 heb ik aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam bedrijfskunde gestudeerd. In 2006 ben ik afgestudeerd, met als afstudeeronderwerp ‘normontwikkeling en corruptie binnen organisaties’. De centrale vraag was hoe bedrijfsstructuren en -culturen het gedrag van mensen beïnvloeden. Na een jaar in Nieuw-Zeeland te hebben gewoond, gereisd en gewerkt, ben ik (intussen getrouwd) teruggekomen naar Nederland.

Projecten

Ik heb ruim twee jaar gewerkt bij Agrimaco, net als Agritect Advies een adviesbureau en actief in de agrarische sector. Belangrijkste werkzaamheden waren onderzoek doen naar bedrijfsprocessen, trainingen geven op het gebied van leidinggeven en communicatie, en het managen van kleinschalige projecten.

Vanaf 2008 tot 2012 heb ik samen met Agritect-collega’s aan het project dREIS gewerkt. Binnen dit project zijn ruim achthonderd bus- en tramhaltes in en rondom Rotterdam van informatieborden voorzien, waarop digitaal de tijd tot vertrek getoond wordt. Eenzelfde project, ongeveer 425 displays groot, is in de provincies Groningen en Drenthe uitgevoerd.

Funda landelijk

In 2011 is het verbeteren van Funda Landelijk het eerste project van Agritect voor NVM. Voor makelaars en taxateurs wordt in de volgende jaren een groot aantal projecten uitgevoerd op het gebied van data en onderzoek. Enkele resultaten zijn de livegang van een Bezichtigingsapp en een systeem om woningen modelmatig te waarderen, waarbij photo recognition en machine learning technieken zijn ingezet.

Belangrijker nog dan de inhoud van het werk zijn voor mij enthousiasme en plezier in het werk. Een organisatie zonder mensen moet tenslotte nog uitgevonden worden!

AgilePM gecertificeerd

Sinds 2019 ben ik AgilePM gecertificeerd.

 

agilepm practitionerlinkedin

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@metix.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.