Projectleider / Data scientist

Tijdens mijn studie aan de TU Delft is, met een bachelor Civiele Techniek en een master Transport, Infrastructuur en Logistiek, een brede basis gelegd voor mijn carrière. Na het afronden van mijn master in het najaar van 2018 ben ik op zoek gegaan naar een functie waarin ik op deze basis kon voortbouwen door op veel vlakken ervaring op te doen. Deze functie heb ik gevonden bij Agritect Advies, waar ik direct kon meedraaien in verschillende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Projecten voor de RET

Zo heb ik vanaf het begin meegewerkt aan het project ‘TreinTV’ bij de RET. In dit project is een oplossing gevonden voor storingsproblemen met het systeem waarmee de machinist van een metro het perron in beeld krijgt bij halteren op een station. Deze oplossing is vervolgens geïmplementeerd op alle stations en metro’s binnen het RET-netwerk inclusief de RandstadRail.

NVM

Daarnaast ben ik actief bij verschillende projecten voor de NVM. Hier doe ik dienst als data analist en denk ik mee in oplossingen waarin onder meer machine learning, image recognition en andere innovaties een rol spelen.

Korps Nationale Reserve

Naast mijn werk voor Agritect Advies ben ik als militair actief bij het Korps Nationale Reserve. Veel van de vaardigheden die ik daar verwerf, neem ik mee in mijn werk bij Agritect en andersom. Dat maakt deze combinatie van werkzaamheden heel interessant. De fysieke component van dit werk zorgt er tegelijk voor dat ik lichamelijk fit blijf. Daadkracht en doorzettingsvermogen zijn voor mij onmisbare eigenschappen. Als militair én als adviseur. Want de wil om te slagen is de basis voor succes. Sinds 2019 ben ik AgilePM gecertificeerd.

agilepm practitioner

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@metix.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.