Tijdens de zoektocht naar een droomhuis worden veelal meerdere interessante woningen gevonden, die soms ook bezichtigd worden. Het is zaak om het overzicht te houden. Deze Bezichtigingsapp is ontwikkeld door Lightbase, een jong en groeiend web & app bureau uit Utrecht.

In de app wordt niet alleen het actuele woningaanbod van NVM-makelaars gepresenteerd, maar kan de gebruiker vooral een eigen dossier opbouwen. Interessante huizen kunnen worden toegevoegd aan de lijst ‘mijnwoningen’. Daar kan de gebruiker zelf foto’s en opmerkingen aan toevoegen, bijvoorbeeld naar aanleiding van een bezichtiging. Ook is een vergelijkingsfunctie à la Tweakers beschikbaar. Via alerts wordt de gebruiker op de hoogte gehouden van relevante ‘events’, zoals prijswijzigingen, of verkoop van een opgeslagen woning.

Innovatie op de woningmarkt is voor NVM een belangrijk thema. Daartoe is op 1 april 2018 een onderneming opgericht om deze innovatie te stimuleren en vorm te geven: Brainbay. De lopende projecten en initiatieven, onder andere op het gebied van image recognition en de ontwikkeling van recommender systems, zijn hierin ondergebracht. Deze eerste versies van resulterende producten zullen gelanceerd worden in de NVM Bezichtigingsapp, waardoor de Bezichtigingsapp ook het vehikel voor de introductie van nieuwe innovaties zal zijn.

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@metix.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.