AVAG, de branchevereniging van kassenbouwers en installateurs in de glastuinbouw, initieert middels haar stichting Hortivation innovatieprojecten in de Nederlandse Greenhouse Technology Sector (GTS). Hortivation heeft de ambitie om voor de sector strategische innovaties snel beschikbaar te krijgen en samen met de bedrijven de toppositie van Nederland op het vlak van integrated growing systems te waarborgen.

Metix coördineert en bewaakt de samenhang tussen de innovatieprojecten van Hortivation. Dit betreft:

  • Het uitbouwen van de autoriteitspositie van Hortivation.
  • Het coördineren van innovatieprojecten om innovatie en kennis bij de deelnemende bedrijven te versterken en producten en applicaties te ontwikkelen.
  • Het doorontwikkelen van deze producten en applicaties om ambities zoals de autonome kas te realiseren en de werkprocessen prettiger en efficiënter te maken.

Voor AVAG wordt ook kennisontwikkeling geïnitieerd middels deelname aan het congres Future Trends & Technologies en het organiseren van masterclasses op specifieke kennisgebieden zoals Servitization.

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@metix.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.