Veiling Holambra is de belangrijkste marktplaats voor bloemen en planten in Brazilië. De sierteeltsector in Brazilië ontwikkelt zich razendsnel. De veiling groeit hard; voortdurend zijn er nieuwe uitbreidingen en met een gloednieuw Cash en Carry centrum wordt een volgende stap gezet in de doelstelling om een veelzijdige marktplaats te zijn voor zowel grote als kleinere klanten.
Ook het elektronisch zakendoen staat steeds meer in de belangstelling. In oktober 2013 heeft de veiling een webshop geopend en er wordt hard gewerkt aan verdere plannen voor elektronische order en transactieafhandeling.
Agritect Advies adviseert de veiling bij het ontwikkelen van de lange termijnplannen, en helpt om de Nederlandse ontwikkelingen en kennis te vertalen naar de Braziliaanse situatie. De brede kennis van Agritect Advies van alle ketenpartijen, zowel de commerciële, logistieke als financiële processen, komt daarbij uitstekend van pas.

 

logo

    Coenecoop 4A
       2741 PG  Waddinxveen

    (+31) (0)182 623 222
    info@metix.nl

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.